onsdag den 18. november 2015

Tim og Simonsen Danish Design


Bag navnet gemmer sig to modebevidste kvinder, Annette Simonsen og Annette Timmermann, som siden 2012 har designet tasker, punge, bælter, sko og smykker fra domicilet i Vejle og på rejser til Spanien, Italien og Fjernøsten. Med sig i ”tasken” har begge mange års erfaring indenfor både produktion, indkøb og salg, og en stor passion og interesse for mode.

FRA IDE TIL PRODUKT


Missionen er at skabe kvalitetsprodukter, der matcher kvinders krav til smagfuldt design, autencitet og funktionalitet til attraktive priser.

Idéerne samles bl.a. på messer rundt om i Europa og på talrige besøg i mange af Europas storbyer, ligesom alle leverandører besøges ofte med henblik på det ”tætte” samarbejde.

Skind, smykkesten og øvrige materialer udvælges altid nøje, så slutproduktet er både specielt og langtidsholdbart. Endvidere produceres ofte kun 50-100 stk af hver style, så kunden altid får et ret unikt produkt. Tim og Simonsens kunder er butikker i hele Danmark, Sverige og Norge.

Følg med i universet på INSTAGRAM – Timogsimonsen og på Facebook: Tim og Simonsen

 

SHOP HER

www.timogsimonsenretail.dk præsenteres nuværende styles, som kan købes rundt i danske, norske og svenske detailbutikker, og på www.timogsimonsen.dk kan udvalgte styles shoppes direkte.Ingen kommentarer:

Send en kommentar